vineri, 1 mai 2015

London, my dear!

Ei bine, ducem mai departe obiceiul de a vizita locuri noi.Din aceasta serie, prezint cu mare drag Londra.O mandrete de oras, o metropola care te lasa fara cuvinte.Locul unde se impleteste modernul si vechiul, agitatia si linistea, si unde totul se petrece in viteza, dar timpul poate sta in loc.



Cei cativa nori care s-au strans au facut ca peisajele si fotografiile sa fie deosebite.In rest, vremea tipic londoneza s-a ascuns de noi.Soarele, nu.




Am incercat sa punctam cele mai vestite repere ale orasului in cele 5 zile de vizita.Si cu toate astea, speram sa ne intoarcem in curand pentru a ajunge unde nu am reusit.Si pentru a face mai multe cumparaturi.Stratford Mall is my best friend!




Locul de unde incepe totul-Greenwich.


Yep, Londra!Aici suntem!



Poate cel mai tare m-a impresionat jocul de culori pe care il face soarele la apus.Poate e din cauza norilor, sau a atmosferei pur si simplu.Sau poate ca intr-un asemenea loc, departe de sarcinile zilnice, reusesc eu sa vad cu adevarat frumusetea naturii...


Trebuie sa multmim gazdelor care ne-au primit cu multa caldura si au facut din sosirea noastra cel mai important eveniment.Ne-am distrat pe cinste si speram sa ne vedem in curand :)


See you soon, London!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu